De Goudvink

Sinds september 2012 zijn wij een kleinschalige koffiebranderij (micro-roaster) opgestart te Deinze. Niet zomaar koffie branden, maar een continue zoektocht naar de beste ongebrande bonen en zo vers mogelijk leveren. Smaak, aroma, parfum, body... alles is bij ons herkenbaar in de kleinste details.

Lees meer...

Koffie in de kijker

KENIA REGULUS AME

Smaak: Fruitig met smaken van perzik

  • Land: Kenia
  • Regio/hoogte: Kiambu
  • Farm:Gitwe
  • Variëteit: Arabica SL 28 and SL 34
  • Proces: Traditional Washed
  • Certificatie: 
  • Classificatie: 87
  • Smaak: Perzik
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press
€ 14,50
* Onder welke vorm:
Espresso, French Press, Filter

Vers gebrande koffie ruikt als geen ander, maar is er in de eerste plaats om te drinken. Binnen de 14 dagen na branddatum is immers een deel van de smaak en aroma's reeds verloren. Wij raden dan ook aan de koffiebonen zo snel mogelijk na branddatum te gebruiken. Wij branden daarom al onze bonen op bestelling . Het branden gebeurt op maandag, de levering in de dagen daarop, zodat je altijd verzekerd bent van vers gebrande koffiebonen. Verser kunnen we het niet maken.

Onze bonen zijn top-oogsten die we weten te vinden na lang zoeken en veelvuldig testbranden.
Wij zoeken mensen die willen meegaan in ons verhaal, die zich willen laten verrassen door verschillende smaken.

Wij zijn kleinschalig, maar dit is net onze sterkte. Alles gebeurt manueel, zintuigelijk maar vooral met heel veel passie.

Onze kwaliteit halen we niet enkel uit het op-maat branden, maar vooral uit de zeer hoge kwaliteit van onze bonen. Wij gaan immers permanent op zoek naar schitterende single-origin en single-farm koffies. Bij ons geen garantie op constante smaak, maar telkens weer kleine of grote verrassingen die ons, maar vooral jullie, brengen naar een bijzondere smaakervaring. Hierbij trachten wij ook traceerbaarheid en duurzaamheid in het verhaal mee te nemen. De meeste van onze koffies zijn daarom Rainforest Alliance, UTZ en steeds Organic.

Tot binnenkort,

De Goudvink

Achtmeersstraat 4
9800 Deinze

0479293944

BESTELLINGEN EN VRAGEN KUNNEN STEEDS VIA : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to Top