Lees meer...
  • Land: Guatemala
  • Regio/hoogte:Santa Bárbara, Huehuetenango / 1.800 a 2.200
  • Farm: Cooperativa Integral Agrícola Cruz Grande La Montaña Lot
  • Soort: Bourbon, Pache común, Caturra
  • Proces: Washed. Dried in patios
  • Classificaie:Screen 16/18
  • certificaten :
  • Aroma: Apple, yellow fruits, caramel, chocolate.
  • Smaak: Apple, yellow fruits, caramel, chocolate
€ 13,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...

 

  • Land: Colombia
  • Regio/hoogte: Tarqui/ Huila 1750 m
  • Farm: La Flora Farm
  • Soort: Colombia en Caturra
  • Proces: Honey processed
  • Classificatie : screen 16/17
  • Aroma en smaak : Elegant, rode vruchten,licht bruine caramel, vanille
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press

 

€ 14,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...
  • Land: Brazil
  • Regio/hoogte:Sul de Minas 1150m
  • Farm: Fazenda VARGEM GRANDE
  • Variëteit: Mundo Novo - kleigrond
  • Proces: Pulped Natural
  • Certificatie: 
  • Classificatie: Premium SCREEN 16-18
  • Aroma: gdroogde vruchten, donkerbruine caramel, melkchocolade, notig
  • Smaak: droge vruchten, rode kers, pruim, rietsuiker
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press

 

€ 12,50
* Onder welke vorm:

Lees meer...
  • Land: Colombia
  • Regio/hoogte: Huila / 1200m
  • Farm: Coop
  • Soort: Castillo en Caturra
  • Proces: Washed
  • Classificatie :screen 17/18
  • Aroma: Zacht, chocolade, amandel en kruiden
  • Smaak: Zacht, geroosterde amandel en donkere chocolade, rode appel. Mooie balans.
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press

 

€ 11,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...
  • Land: Brazillië
  • Regio/hoogte:MINAS GERAIS / 1149-1150 m
  • Farm: TABUAS/BOA VISTA
  • Soort: YELLOW EN RED BOURBON
  • Proces: semi-washed
  • Certificaat: Rainforest/UTZ/EsalQ/ISO 14001
  • Classificatie: screen 15/16
  • Aroma: Het blenden van de twee zorgt voor een intens aroma van melasse en chocolade met een toets van kruiden en citrus. Deze combinatie zorgt voor een ongelooflijk elegante koffie. Fruit met chocolade, een toets van kruiden en de zoetheid van caramel zorgen samen met de aciditeit van fruit zorgt voor een kop met een volle body en een fluwelen afdronk.
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press
€ 13,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...

 

  • Land: Brazil
  • Regio/hoogte: Minas Gerais / 1150 m
  • Farm: Tabuoes/Boa Vista
  • Variëteit: Yellow Catuai/Catuai 62
  • Proces: Pulped Natural
  • Certificatie: Rainforest, UTZ, ISO 14001, EsalQ
  • Classificatie: Premium SCREEN 16/18
  • Smaak en Aroma: zacht - walnoot - marsepijn - caramel - meloen en melkchocolade
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press, caffetière

 

€ 14,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...
  • Land: KENIA
  • Regio/hoogte: NYERI - 1900m
  • Farm: Kleine boerderijen
  • Soort: SL28-SL34, BATIAN,RUIRU 11
  • Proces: Washed
  • Certificaat: 
  • Classificatie: screen 
  • Smaaken aroma :Intens, floraal en sappig - steenvruchten en rietsuiker
  • Aanbevolen voor: filter- en dripkoffies (espresso kan) 
€ 14,00
* Onder welke vorm:

Lees meer...
  • Land: Ethiopië
  • Regio/hoogte: Sidamo/hooggebertgte Zuid-Oost 2000-2300m
  • Farm: Moplaco Washing Station
  • Soort: Heirloom
  • Proces: Washed
  • Certificaat:
  • Classificatie: screen 15/17
  • Aroma: Abrikoos, mango, honing, papaya, zwarte thee
  • Smaak : Elegant, volle smaak. Lange nasmaak
  • Aanbevolen voor: espresso, filter, french press
€ 13,50
* Onder welke vorm:

Lees meer...

 

  • Land: Ethiopia
  • Regio/hoogte: 1750-1850 m
  • Farm: Mplaco
  • Soort: Arabica Heirloom
  • Proces: Washed
  • Certificaat: 
  • Classificatie: screen 14-17
  • Aroma en smaak : Citrisch - limoen - floraal - abrikoos - caramel - donkere chocolade
  • Aanbevolen voor: filter, french press, cafetiere (en espresso)

 

€ 13,00
* Onder welke vorm: